Visoka P-17 - Split - Visoka Poljička ulica 

Faze izgradnje
Opis

Stambeno-poslovni objekt investicijske oznake „P17“ sastoji se od 4 suterenske etaže, prizemlja sa galerijom te osam etaža.

Objekt ima 112 stambenih jedinica i 30 poslovnih prostora.

Poslovni dio objekta predviđen je u južnom dijelu suterenskih etaža te na prizemlju i u njima će se smjestiti hipermarket, ljekarna, ordinacije, uredi te sadržaji uslužnih djelatnosti.

Stambeni dio objekta proteže se na osam etaža i podijeljen je u tri ulaza. Stanovi u ulazu A i B su pretežito južne orijentacije, a u ulazu C južne i istočne orijentacije.

Garaže sa parkirnim mjestima su smještene u sjevernom dijelu suterenskih etaža, vertikalna komunikacija omogućena je unutarnjim stubištem i dizalom koji povezuje svaki ulaz sa garažama.

Primjena novih tehnologija i materijala u građenju omogućit će uštedu energije (ventilirajuća fasada i izo stakla LOW-E premaz).


Lokacija:

Stambeno-poslovni objekt investicijske oznake P17 smješta se neposredno uz Poljičku cestu, na predjelu Mertojak-Visoka.
Posebnost lokacije izražena je u odličnoj prometnoj povezanosti sa svim dijelovima grada.
Na samo 5 minuta vožnje udaljeni su centar Splita ili trgovački centar Merkator u Solinu, a za 10 minuta šetnje stiže se do trgovačkog centra Prima 3.
U neposrednoj blizini su osnovna škola, dječja, opća i stomatološka ambulanta na Mertojaku te Klinička bolnica Križine i KBC Split.